011 96 01 46
Zalig wandelen in de natuur

Begeleid paardrijden om de streek te ontdekken.

De Haspengouwse fruitstreek ontdekken kan op vele manieren gebeuren maar wie op een unieke manier de natuur in wil trekken moet zonder twijfel kiezen voor ons begeleid paardrijden in de vrije natuur in Limburg.

U kan op onze paarden het landschap in trekken onder deskundige begeleiding of u kan ook opteren om uw paard voor kort verblijf bij ons te stallen en dan met uw eigen dier de streek te verkennen. U en uw paard zullen hier ongetwijfeld eindeloos van genieten.

Mensen die hun eigenpaard gebruiken kunnen verblijven in B&B Horpala, een mooi gerenoveerde hoeve op 5 minuten van onze stallen.De uitbater heeft reeds 30 jaar horeca-ervaring bereidt voor u de heerlijkste maaltijden. Kampeert u liever? Wij beschikken over een tent met 3 slaapkamers, plaats voor een gezellig kampvuur en u beschikt over onze keuken en sanitaire voorzieningen.

Naast onze begeleide tochten organiseren wij ook heel wat evenementen zoals kampen tijdens de schoolvakanties voor diverse leeftijden, buitenritten met achteraf barbecue, Grieks diner, Spaanse tapa’s,…  Ook paard gymkana en clinics is een mogelijkheid.

Op regelmatige tijdstippen wordt onze evenementenkalender aangepast zodat er ongetwijfeld ook voor u een leuke belevenis tussen zal zitten.

B&B Horpala
Cartuyvelstraat 33
3870 Horpmaal
Tel: 011 91 71 13
www.horpala.be

Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Tel.: 011 96 01 46
Contacteer ons! 011 96 01 46