011 96 01 46
Alles op maat van uw dier

Paardenpension met uitgebreide faciliteiten.

Ons rustig gelegen paardenpension in de aangename provincie Limburg is dé ideale locatie om uw paard in onder te brengen. Wij toverden onze klassieke hoeve om tot een perfect uitgeruste verblijfplaats waar zeer veel uitrijmogelijkheden zijn. We bevinden ons namelijk middenin de Haspengouwse fruitstreek.

Onze woonplaats bevindt zich op de hoeve, in de zeer nabije omgeving van de stallen. Dit zorgt ervoor dat wij continu toezicht kunnen houden op uw dier. Onze sterke medische achtergrond met paarden laat toe een zeer correcte opvolging op medisch vlak te bieden. Wij beschikken over CDVet producten ter ondersteuning van uw paard.

Omdat zowel paard als eigenaar zich op hun gemak moeten voelen gaan wij zeer natuurlijk om met de paarden, zonder dat er moet ingeboet worden aan de gewenste luxe.

Onze piste meet 30 op 80 meter en er is een longeercirkel van 8m diameter. Wij bieden onze eigenaars de mogelijkheid om hun paard te wassen, de dekens en zadeldekens te wassen en wekelijks wordt er een springparcour opgesteld.

Wat kan u als paardenliefhebber nog meer verlangen dan uw paard gelukkig en gezond te zien?

Bel ons meteen voor vrijblijvende informatie!

 

VOORLOPIGE OPLOSSING

Tijdelijke paardenstallen te huur

Hebt u om bepaalde redenen zoals verbouwingen, weersomstandigheden, vakantieplannen of persoonlijke redenen een plaats nodig om uw paard te kunnen stallen? Bij Horse Solution Center hebben wij tijdelijke paardenstallen te huur voor paarden uit de streek van Limburg of aanpalende regio’s.

Onze stallen zijn mooi en luxueus ingericht zodat uw dier tijdens zijn of haar verblijf bij ons echt niets zal tekort komen.

Naargelang uw keuze is er de mogelijkheid om ook afwisselend in de weide te staan of permanent in de box te vertoeven. Uiteraard hangt veel af van de verblijfsduur van het dier. Wij voorzien de nodige voeding en eventuele supplementen zodat uw paard in optimale gezondheid blijft.

Wacht niet te lang en reserveer meteen een van onze paardenstallen zodat u zeker bent dat er nog een plaatsje vrij is op het ogenblik dat u een tijdelijke opvang voor uw paard nodig hebt.

Contacteer ons via mail of bel ons op ons vertrouwde nummer.

Tel.: 011 96 01 46
Contacteer ons! 011 96 01 46